Vendor Name: Cisco
Exam code: 200-047
Exam Name: Isilon Certified Integration Engineer Exam for OneFS 6.5
Click the link below to get full version
http://www.certifyguide.com/exam/200-047/
|
Question: 1
|
How many NAS heads can an
Isilon cluster support?
A. 1
B. 2
C. 4
D. None. Isilon cluster do not
use NAS heads.
|
Answer: D
|
|
Question: 2
|
Legacy LDAP does not allow
what action on passwords?
A. Encryption of passwords
B. Unencrypted passwords
C. Transfer of passwords to
windows clients
D. Reading of passwords by
windows clients
|
Answer: A
|
|
Question: 3
|
How many Accelerator nodes are
recommended per NL node in a cluster?
A. 4 NL nodes for the first
Accelerator and 3 NL nodes for each additional accelerator
B. 3 NL nodes for the first
Accelerator and 3 NL nodes for each additional accelerator
C. 5 NL nodes for the first
Accelerator and 3 NL nodes for each additional accelerator
D. 4 NL nodes for the first
Accelerator and 4 NL nodes for each additional accelerator
E. 3 NL nodes for the first
Accelerator and 4 NL nodes for each additional accelerator
|
Answer: A
|
|
Question: 4
|
Select the standard ACL
policies options? (Choose 4)
A. SMB only
B. UNIX only
C. Balanced
D. NFS only
E. Windows Only
F. Manual Configuration
|
Answer: B, C, E, F
|
|
Question: 5
|
When a file is saved to an
Isilon cluster, which node creates the data and parity stripes?
A. The stripes are assigned to
two separate nodes for calculation.
B. The node connected to the
client.
C. The node with the least
amount of read / write activity.
D. All nodes use Round Robin
to take turns calculating the stripes.
|
Answer: B
|
|
Question: 6
|
Which of the following is the
Active Directory domain identifier used by an Isilon cluster when allocating
SIDs?
A. I-1-144-1
B. I-1-20-2
C. S-1-22-1
D. S-1-20-2
|
Answer: C
|
|
Question: 7
|
A customer would like a new
Isilon cluster. There are two requirements, which are long term storage for
data files and video files that need to be edited. What two node types best
serve these needs? (Choose 2)
A. S200
B. S400
C. X400
D. NL400
|
Answer: A, D
|
|
Question: 8
|
A customer needs to prevent
accidental deletion or alteration of critical or archived dat
a. They have used a WORM
storage setup in the past, but are not required to be WORM compliant. What
Isilon license would enable them to have this type of feature?
A. SmartConnect
B. SmartLock
C. SmartSecure
D. SmartCache
|
Answer: B
|


No comments:
Post a Comment